Am I right?

17 martie 2007
M-am tot gandit cum sa ii zic lui D.? Well, mintea mea necoapta d e amorez disperat pe blog :) ) imi spune ca fetele nu cred ca accepta prea usor sa iasa cu baieti pe care nu ii cunosc prea bine. Am ajuns la concluzia ca nici eu cu D nu ne cunoastem prea bine, asa ca poate cu asta ar trebui sa incep. Sa ii propun ca pentru inceput sa ne cunoastem mai bine. At least, la asta m-am gandit ieri in timpul cursului de etica :D
Si nu o sa bag abureli. Daca mai ia tare, ii spun ca in acest moment imi place cum arata, ca e destepata si ca e sincera (desi la ultima parte s-ar putea sa gresesc ) :) )

Un lucru e cert: ca nu ma mai las amagit. Luni se vor da cartile pe fatza. Nu am de gand sa fiu marioneta nimanui. O iubesc. Daca ea nu simte nimik pt mine, si nici nu are de gand sa simta (intelegi ce vreau sa zic) atunci asta e. Nu am nimik de pierdut, ci doar de castigat. Iar daca va fi sa nu iasa bine, c’est la vie. Viata merge inainte cu sau fara D.  
Desi ar fi preferabil sa mearga cu ea ;) )
PS: Un cititor m-a indemnat data trecuta sa citesc insemnarile mele anterioare sa vad cat de mult m-am schimbat. La inceput, nu intelegeam la ce se refera, dar dupa ce am citit post-ul cu femeia ideala, recunosc ca m-am speriat putin. Nu stiu cat de mult seamana D cu acea femeie pe care o visam. Dar pe de alta parte, alea sunt idealuri care sufera mereu modificari . Asa ca… La placinte inainte :) )

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X