Deci, in concluzie si la urma urmei…

18 martie 2007

Well, asta e cu sigurantza ultima postare pe ziua de azi, si cu sigurantza, ultima inainte de cea de maine in care va anunt deznodamantul. Nici nu stiu de ce scriu asta. probabil pentru ca imi tot fac griji, dar am decis sa adopt planul pe care il gasiti la una dintre postarile anterioare. Excat asta o sa fac, o sa ii propun  ca pentru inceput sa ne cunoastem mai bine. Daca e sa mor, macar sa mor de mana mea. Iar daca o sa fie sa nu iasa, atunci nue nici o problema. Viata merge inainte cu sau fara D (chiar daca as prefera prima varianta).

Mi-am dat insa cred seama de ce m-am indragostit de ea. Am ajuns la conlcuzia ca imi place sa fiu dominat (ok, nu va ganditi la prostii, da?), iar ea e (probabil) o personalitate mai puternica decat mine. Imi  aduc aminte de ziua de joi sau vineri ( nici nu mai stiu cand a fost asa-zisa intalnire) :) ) cand zicea ca nu se simte prea bine… bla bla bla ca singurul lucru la care ma gandeam e sa o strang in brate si sa ii alung starea aia de tristete sau cum s-o numi. :) )
In alta ordine de idei, azi am lenevit toata ziua, in special pentru ca vreau sa ma fac frumos pentru maine.  Imi si imaginez cum o sa ma dau cu strugurel pe buze
Era o gluma.
 

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X