Am decis!

21 martie 2007
Cu riscul de a cada intr-o oarecare situatia penibila fta de D, dupa indelungi ‘parlamentari’ in sufletul meu am decis: D e o fata careia ii place sa fie cucerita!. Uau! Ce descoperire epocala! :) )
Cum am ajuns la aceasta concluzie? Well, f simplu, am facut ceva ce nu am facut inainte: Am analizat situatia ‘la rece’, desi in sufletul meu numai rece nu e :) ) , si am realizat ca e f posibil ca D sa  imi dea o sansa. Bine, stiu ca o sa radeti, dar avand in vedere deceptia  in dragoste prin care a trecut, e posibil ca ea sa se inchida in cochilia ei. E posibil ca ea sa vrea sa fie curtata , si sa aiba un prieten, dar sa ii fie frica in acest moment. Un alt argument: dupa ce i-am cumparat bomboanele si florile de 8 martie, si am intrebat-o daca a fost OK, ea a zis ( citat extrem de aproape de realitate): Aaaaaaaa, pai da, trebuia sa le ambalezi mai frumos, sa le pui o funditza, sa fie romantic…. adica….nu voiam sa o iei ca pe o obligatie….. si alte bla bla-uri.
Din prima parte a reactiei ei trag concluzia, (poate ma insel) ca ea voia cadoul asta, doar ca VISA la el intr-o alta forma.
In plus, ea  s-a autodeclarat ca fiind o persoana romatica, si parerea mea e ca toate ‘fazele’ pe care mi le-a facut nu sunt altceva decat o masca, prin care vrea sa fie ….’ macho ‘ :) ).
Asa ca, la atac voinicii mei (citat din BKLee) ! Nu va lasati pana nu cuceriti cetatea numita D. Obiectivul e sa o ocupati inima cetatii si sa traiti acolo pe vecie :) )
Si, dupa cum bine se zice in filmele americane, Failure is not an option :) )
 

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X